sterk&fit: week 1

De eerste week van de In 100 dagen Sterk & Fit zit er op. Het was een beetje een halve week voor het gevoel omdat ik niet op maandag begon.

Wat ging goed

Het sporten ging heel goed. Ongelooflijk veel spierpijn; maar dat geeft alleen maar aan dat er hard gewerkt wordt.

Het voedingsschema vind ik prima werken! Overdag heb ik geen honger. Soms heb ik het gevoel zelfs dat ik te veel eet. Dat komt doordat het eten over de hele dag verspreid wordt. Top!

Wat kon beter

De planning is om 4 keer per week te sporten. Afgelopen week ben ik 2 keer geweest. Dat kwam deels doordat ik niet op maandag begonnen was waardoor mijn ‘beschikbare’ dagen volgens de agenda al op waren. Daarnaast had ik ook zoveel spierpijn dat ik het ook verstandig vond om het lichaam eerst wat rust te geven.

Op zaterdag is een cheatmeal ingecalculeerd maar afgelopen week ben ik twee keer buiten het calorie-budget getreden. Op zaterdag zijn we uit eten geweest naar de Griek. Ik heb mijn best gedaan om het binnen de perken te houden, maar dat hield de calorieteller er niet van om me flink de waarheid te vertellen.

Op zondag ben ik naar de bioscoop geweest. Dat is best wel mijn ding. En daar hoort popcorn bij. Tja, ook dan ga je het niet binnen de perken houden met het caloriebudget.

Hoe ga ik dat aanpakken?

Het moet ook wel leuk blijven. Dus de bioscoop houd ik er in, aangenomen dat dit max 1 keer in de 2 weken is en de popcorn een medium is, in plaats van een grote.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: